Ήλιος, παιχνίδι, Carroten!

carroten kids suncare (2)Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι σε αυλές, πλατείες, δρόμους. Σημαίνει να μετράς παγωτά και μπάνια στη θάλασσα. Κυρίως μπάνια. Αν είσαι δίκαιος, τότε κάθε εξόρμηση στην παραλία μετράει για ένα μπάνιο. Αν ”κλέβεις”, τότε κάθε βουτιά πιάνει για ένα. Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, δίχως πρέπει και μη. Αλήθεια! Ρώτα όποιο παιδί θέλεις! Τα ίδια θα σου πει.

Πως να κρατήσεις τα παιδιά από το παιχνίδι; Αν είσαι μαμά, ξέρεις καλά ότι δεν γίνεται. Και η έννοια μας είναι ο ήλιος & η ζέστη. “Καπέλο! Αντηλιακό! Νερό πιες!” επιμένουμε. Και οι μικροί επαναστάτες με ένα “ωχ πια” κάθε φορά που ξεστομίζουμε αυτές τις λέξεις.

Ο γιος μου είναι εφτά ετών και μέχρι πέρσυ δίναμε μάχη για τα αντηλιακά. Φέτος, του μίλησα για τους κινδύνους που κρύβει ο ήλιος, πάντα με τρόπο προσαρμοσμένο στην ηλικία του. Και έπιασε! Βέβαια, είχα και καλό σύμμαχο! Η παιδική σειρά αντηλιακών Carroten Kids εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα που κάνουν την αντηλιακή προστασία παιχνιδάκι!

carroten kids suncare (1)

Το νέο Carroten Kids Wet Skin Spray SPF 50 200ml έρχεται με ενισχυμένο σύστημα προστασίας 3 επιπέδων (UVB+UVA+IRA) και ειδικούς μαλακτικούς παράγοντες που επιτρέπουν τη διάφανη εφαρμογή σε βρεγμένη και στεγνή επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Περιέχει Προβιταμίνη D που είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της άμυνας της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, απέναντι στη UV ακτινοβολία, προστατεύοντας την αποτελεσματικά από ερεθισμούς, ενώ η ήπια φόρμουλα είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.

Το Carroten Kids Roll-On SPF 30 50ml είναι η δεύτερη άφιξη στην οικογένεια του Carroten, με roll-on στόμιο για εύκολη εφαρμογή και σε συσκευασία ταξιδιού για να μπορείτε να το έχετε μαζί σας συνεχώς. Προσφέρει ενισχυμένο σύστημα προστασίας 4 επιπέδων (UVB+UVA+VL+IRA) που στοχεύει στο μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ είναι εμπλουτισμένο με 3πλό σύστημα προστασίας, Beta-Glucan + ProvitaminD + Prebiotic ώστε να μπορούν τα παιδιά να χαίρονται το παιχνίδι στον ήλιο με προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία! Το συγκεκριμένο, μάλιστα, θα είναι στην τσάντα μου όλο το καλοκαίρι διότι η roll on μορφή του το καθιστά εύκολο στη χρήση και για τις βόλτες στην πόλη.

Μαζί με τα νέα προϊόντα, το Carroten επαναλανσάρει σε νέα συσκευασία την παιδική & οικογενειακή σειρά Trigger Spray για πρόσωπο και σώμα. Tα αγαπημένα Carroten Family Triger Spray SPF 30 και Carroten Kids Triger Spray SPF 30 και SPF 50, με τα υπέροχα αρώματα, επιστρέφουν σε νέα εργονομική συσκευασία, πρακτική στη χρήση, εύκολη στο κράτημα, και τη γνωστή αντλία σε σχήμα «πιστολιού» με ειδικό stop για την αποφυγή ατυχημάτων από τους μικρούς μας φίλους και μη!

Φυσικά, δεν λείπει το Carroten Baby, η αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος για μωρά & νήπια από 6 έως 36 μηνών, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη από την επιστημονική ομάδα του Carroten για να απολαμβάνουν χωρίς κίνδυνο τις πρώτες τους βουτιές!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.