Μπορείς να κλείσεις τη φύση σε ένα μπουκάλι;

shampure-aveda-shampoo-conditioner (1).jpg

Θα έχεις παρατηρήσει ότι τελευταία δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην περιποίηση των μαλλιών μου. Αυτό συμβαίνει για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, γιατί μετά από χρόνια έχω ένα κάποιο μήκος στα μαλλιά μου. Δεύτερον, διότι γνώρισα την Aveda, ένα αγαπημένο brand που φέρνει στα χέρια μας επαγγελματικά φυσικά προϊόντα.

Η νέα σειρά Shampure Nurturing αποτελείται από δύο προϊόντα που θα χαρίσουν στα μαλλιά σου θρέψη μακράς διάρκειας χωρίς σιλικόνη. Σαμπουάν και Conditioner για όλους τους τύπους μαλλιών που θα επανορθώσουν, θα θρέψουν και θα αφήσουν ένα εκλεπτυσμένο φυσικό άρωμα στα μαλλιά σου.

Το αγνό, απαλό σαμπουάν Shampure Nurturing Shampoo με πρωτεΐνη Morikue και 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, καθαρίζει σε βάθος και προσφέρει μακράς διάρκειας θρέψη. Δεν περιέχει σιλικόνες, ενώ το έλαιο αβυσσινίας το κάνει μοναδικό και ξεχωριστό.  Είναι εμπλουτισμένο με ένα χαλαρωτικό άρωμα από 25 αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και για καθημερινή χρήση.

Το Shampure Nurturing Conditioner παρέχει καθημερινή προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις και βλάβες με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνες με έλαιο αβυσσινίας και με ένα μοναδικό, αρωματικό μείγμα από 25 αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών. Η φόρμουλά με πρωτεΐνη Morikue επιτρέπει στα μαλλιά να ξεμπλέκονται εύκολα αφήνοντας τα απαλά, μεταξένια  και πολύ όμορφα.

Πέρα από τα χαρακτηριστικά της σειράς, δεν θα μπορούσα να μην σου αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία. Η πλούσια σύνθεση του άφησε τα βαμμένα μαλλιά μου λαμπερά, ενυδατωμένα και απαλά. Το άρωμα του είναι η απόλυτη στιγμή χαλάρωσης στο μπάνιο, ενώ έχω δεχτεί αρκετά σχόλια για το πόσο ωραία μυρίζουν τα μαλλιά μου. Αυτοί είναι αρκετοί λόγοι για να τα κρατήσω στην καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μου.

Γνώρισε την Aveda και η αγιουρβεδική φιλοσοφία της και να είσαι σίγουρη ότι θα δεις την ομορφιά από άλλη οπτική.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.