Η νέα κρέμα νυκτός που καταπολεμά καφέ κηλίδες και θαμπή επιδερμίδα! #Caudalie

IMG_20190307_100644

Φαντάσου να μπορούσες εν μία νυκτί να αποκτήσεις επιδερμίδα λαμπερή και χωρίς καφέ κηλίδες. Πριν σκεφτείς ότι κάτι τέτοιο είναι ουτοπικό, θα σε προλάβω και θα σου πω ότι μπορείς! Φύση, επιστήμη και καινοτομία παντρεύονται και συνθέτουν ένα μοναδικό προϊόν που δουλεύει όσο εσύ κοιμάσαι.

IMG_20190307_100442Η Caudalie εμπλουτίζει τη σειρά Vinoperfect με την καινοτόμα Crème Nuit Glycolique Anti-taches με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των κηλίδων χάρη στη σύνθεση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης. Η Viniferine είναι ένα θαυματουργό συστατικό 62 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C και αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά και φυσικά μόρια κατά της υπέρχρωσης. Από την καρδιά του αμπελιού, αφ’ ενός διορθώνει όλους τους τύπους κηλίδων και αφ’ετέρου εμποδίζει την εμφάνιση νέων, ελέγχοντας το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την υπερπαραγωγή μελανίνης. Επιπλέον, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία του αίματος βοηθώντας την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική της ακτινοβολία. Έχει και άλλο… Το σύμπλοκο Bio-peeling, άκρως αποτελεσματικό και κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Αρχικά, το γλυκολικό οξύ σε συνδυασμό με την αργινίνη (ένα αμινοξύ που εγγυάται σταδιακή και ελεγχόμενη διάχυση του οξέος) έχουν ήπια απολεπιστική δράση, ώστε να αποφεύγονται οι ερεθισμοί. Στη συνέχεια, τα ένζυμα παπάγιας διεγείρουν την απολέπιση χωρίς να έχουν επιθετική δράση στην επιδερμίδα. Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα οφέλη της Viniferine είναι ορατά σε χρόνο ρεκόρ. Τέλος, η σύνθεση είναι πλούσια σε ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά. Το βιολογικό βούτυρο καριτέ και το έλαιο από σπόρους σταφυλιού παρέχουν στο δέρμα τα απαραίτητα λιπίδια, ενώ το ελαιόλαδο squalane και το υαλορουνικό οξύ διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ώστε να παραμένει σφριγηλή και απαλή. Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα οφέλη της Viniferine είναι ορατά σε χρόνο ρεκόρ. 

Βραδινή ιεροτελεστία κατά των καφέ κηλίδων

Με μόλις 3 αποτελεσματικά βήματα μπορείς να αντιμετωπίσεις τις καφέ κηλίδες. Η νύχτα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσεις στο δέρμα σου όλα τα δραστικά συστατικά που χρειάζεται. Για να έχεις επιδερμίδα ορατά πιο φωτεινή και λαμπερή το επόμενο πρωί, τότε συνδύασε τα προϊόντα Concentrated Brightening Essence, Radiance Serum Complexion Correcting & τη νέα Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream. 3 βήματα τόσο απλά και όμως τόσο αποτελεσματικά!

Το Concentrated Brightening Essence είναι η ιδανική τονωτική λοσιόν που καταπραϋνει, ενυδατώνει και βελτιώνει την απόδοση του Radiance Serum.

To Radiance Serum Complexion Correcting αποτελεί τη Νο1 επιλογή για την καταπολέμηση των καφε κηλίδων στα γαλλικά φαρμακεία από το 2008, ενώ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι το best-seller προϊόν της Caudalie, πουλώντας ένα προϊόν κάθε 30 δευτερόλεπτα κάπου στον κόσμο.

Η νέα Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream αποτελεί καινοτομία με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των καφέ κηλίδων χαρη σε όλους τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω. Θες αποδείξεις; Το 95% των γυναικών παρατήρησαν ένα ορατό αποτέλεσμα ήδη από την πρώτη εφαρμογή. Το 90% των γυναικών παρατήρησαν τη διόρθωση των καφέ κηλίδων στο πρόσωπό τους. Το 100% των γυναικών αισθάνθηκαν το δέρμα τους πιο ξεκούραστο.

Εγώ ήδη τη δοκιμάζω. Εσύ;

One thought on “Η νέα κρέμα νυκτός που καταπολεμά καφέ κηλίδες και θαμπή επιδερμίδα! #Caudalie

  1. Pingback: Μπορεί μία κρέμα χεριών να μειώσει τις καφέ κηλίδες; |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.