Πως να φροντίσεις την επιδερμίδα σου στο κρύο

winter-skincareΟ χειμώνας ήρθε για τα καλά και μαζί του έφερε τα πρώτα τσουχτερά κρύα. Καθώς οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν το δέρμα ταλαιπωρείται. Το κρύο καταστρέφει τα φυσικά λιπίδια που έχει το δέρμα για να διατηρεί την ελαστικότητα του και κατά συνέπεια θα δεις την επιδερμίδα σου θαμπή, ξηρή και ενδεχομένως με σημάδια ερεθισμών. 

Ποια είναι η λύση; Upgrade στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης! Άλλαξε τα προϊόντα περιποίησης σου με άλλα πιο αποτελεσματικά για τις κρύες ημέρες!

Στα must have προϊόντα είναι ένα απαλό καθαριστικό, το οποίο θα διατηρήσει την υγρασία της επιδερμίδας και δεν θα την ταλαιπωρήσει περισσότερο, μία καλή ενυδατική κρέμα και η αντηλιακή σου (ω ναι! θα το ακούς πάντα!). Η σωστή ενυδάτωση θα σε γλιτώσει από την ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα, ενώ η αντηλιακή προστασία θα σε προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου που μπορεί εξαιτίας της συννεφιάς να μην βλέπεις, όμως υπάρχουν!

Προσάρμοσε στα μέτρα σου την περιποίηση της επιδερμίδας σου και μην αφήσεις τους κρύους μήνες να κλέψουν ούτε λίγη από τη λάμψη σου! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.