Νέα καινοτόμα σειρά Frezyderm Active Sun Screen

active_sun_screen_frezyderm (2)Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα. Η εποχή που το αντηλιακό μας οφείλει να έχει υψηλό δείκτη προστασίας και… καινοτομίας! Η Frezyderm καινοτομεί στην αντηλιακή προστασία και μας παρουσιάζει τη σειρά Active Sun Screen που συνενώνει 5 επαναστατικές καινοτομίες! Στόχος της Frezyderm ήταν να δημιουργήσει την απόλυτη, ολοκληρωμένη 360° δερματική προστασία από τον ήλιο, αλλά και με καλύτερη αντιγηραντική και ενυδατική δράση από τις προηγούμενες σειρές. 

Η νέα σειρά Active Sun Screen προχωρά ένα βήμα παραπέρα από τα συμβατικά αντηλιακά και υιοθετεί την 3 in 1 φιλοσοφία: υψηλή και αποτελεσματική ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια σε φωτογήρανση και χρονογήρανση χάρη στα φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας UVA/UVB/VIS/IR. 

Η τεχνολογία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση, ενώ ταυτόχρονα, χάρη στην ειδική μαύρη απόχρωση του, υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού. Μη φοβάσαι, δεν βάφει το δέρμα!

Επίσης, η σύνθεση της είναι εμπλουτισμένη με Glycogen, ένα πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης που προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλεκτομαγνητική ακτινοβολία (βλέπε ηλεκτικές συσκευές), ενώ τα πολύτιμα φυτικά βλαστοκύτταρα βαμβακιού δημιουργούν ασπίδα προστασίας από τα στερεάς σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Τέλος, η τεχνολογία χρωματικής προσαρμογής (Color Adapt Pigments) που διαθέτουν όλα τα έγχρωμα Active Sun Screen Tinted εξασφαλίζει τέλεια χρωματική ομοιογένεια σε όλες τις επιδερμίδες. Έτσι δεν χρειάζεται να αλλάζεις αντηλιακή κρέμα κάθε φορά που μαυρίζεις!

Ξέρω ότι ήδη λάτρευες τα αντηλιακά Frezyderm για την πλούσια και μη λιπαρή υφή τους και για το καλοκαιρινό άρωμα τους. Τώρα έχεις επιπλέον λόγους να τα επιλέξεις και φέτος το καλοκαίρι!

3 thoughts on “Νέα καινοτόμα σειρά Frezyderm Active Sun Screen

  1. Είναι πράγματι πολύ ωραία προϊόντα! Δοκίμασες αυτό με τον ενεργό άνθρακα; Σίγουρα δεν αφήνει σημάδια;;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.