Ο θησαυρός ομορφιάς της #Seamantika

ELI_8621.jpgΘέλω να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι ομορφιάς και να γνωρίσουμε τη Seamantika, το brand που μας υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας με βάση τη δύναμη της φύσης.

Θέλω να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι ομορφιάς και να γνωρίσουμε τη Seamantika, το brand που μας υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας με βάση τη δύναμη της φύσης.

427 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας εκτείνεται η Νεκρά Θάλασσα, η περίφημη λίμνη που είναι 9.6 φορές πιο αλμυρή από τους ωκεανούς, περιέχει μεγάλη συγκέντρωση χλωριούχου νατρίου και πολλών άλλων μεταλλικών στοιχείων. Εδώ ακριβώς κρύβεται το ”μυστικό” της Seamantika: στο πάντρεμα αυτών των μεταλλικών στοιχείων με διάφορα φυτά, έλαια και αποστάγματα φρούτων με στόχο τη δημιουργία φυσικών προτάσεων περιποίησης της επιδερμίδας. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιεί συστατικά που μας επιτρέπουν να επανασυνδεθούμε με την ουσία της φύσης.

Χάρη σε καινοτόμες τεχνολογίες, η Seamantika χρησιμοποιεί στο έπακρο τη δύναμη της φύσης και δημιουργεί εξέχοντα προϊόντα που μεγιστοποιούν την ομορφιά και προάγουν τη νεότητα. Κάθε προϊόν κρύβει μέσα του πλήθος θρεπτικών συστατικών που τονώνουν τη φυσική ομορφιά και ενισχύουν την ευεξία ολιστικά.

Μπορείς να βρεις τα προϊόντα της Seamantika σε επιλεγμένα φαρμακεία, αλλά και στα Care Lab by Attica. Διάλεξε ό,τι σου ταιριάζει από τις ολοκληρωμένες συλλογές για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και γνώρισε τη Seamantika μέσα από μεθυστικά αρώματα και μεταξένιες υφές.

Μείνε εδώ…το ταξίδι με την Seamantika μόλις ξεκίνησε!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.