Θες υγιή και λαμπερά μαλλιά; #Wella_Fusion

27157070_2073087969578003_2124379978_n

Εάν με ρωτούσες ποια προϊόντα απολαμβάνω να δοκιμάζω, θα σου απαντούσα προϊόντα μαλλιών. Είναι τα προϊόντα που φαίνεται αμέσως η αποτελεσματικότητα τους και δεν χρειάζεται να τα δοκιμάζεις καιρό για να καταλάβεις αν σου ταιριάζουν. Επίσης, ας μην γελιόμαστε, όλες θέλουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά και γι’αυτό κάθε προϊόν που μας δίνει αυτή την υπόσχεση αξίζει μια δοκιμή.

Παρ’ότι έχω μειώσει αισθητά τη χρήση προϊόντων styling, ομολογώ ότι ταλαιπωρώ τα μαλλιά μου εξαιτίας των βαφών. Όταν πήρα στα χέρια μου τη νέα σειρά Wella Fusion δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Τι μας υπόσχεται; Εως 95% περισσότερη αντοχή ενάντια στο σπάσιμο, αφού είναι σχεδιασμένη για να αναδομεί και να προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά και το σπάσιμο. Η σύνθεση της είναι σχεδιασμένη με το πρόγραμμα fusion silksteel, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το μετάξι της αράχνης, μια από τις ισχυρότερες ίνες της φύσης. Τα αμινοξέα μεταξιού δρουν στο βαθος του φλοιού της τρίχας ώστε να αναδομούν άμεσα τις ίνες της και να προλαμβάνουν το σπάσιμο της. Έτσι, ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά θα έχουν άμεσα την αίσθηση της ανανέωσης, ενώ για την απαλότητα, την ελαστικότητα και την αντοχή ενάντια στο σπάσιμο δεν χωρά αμφιβολία.

Λούσε τα μαλλιά σου με το σαμπουάν Wella Fusion και στη συνέχεια εφάρμοσε το conditioner της σειράς. Άφησε το να δράσει για 30” και ξέπλυνε καλά. Ήδη έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την άμεση προστασία από το σπάσιμο της τρίχας που οφείλεται στο βούρτισμα και τη χρήση εργαλείων styling. Θες κάτι παραπάνω; Η μάσκα εντατικής αναδόμησης Fusion Intense Repair υπόσχεται να προσφέρει έξτρα προστασία στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εφάρμοσε την σε καθαρά και νωπά μαλλιά, άφησε την να δράσει λίγα λεπτά και ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό.

Ήδη από την πρώτη εφαρμογή θα έχεις ορατά αποτελέσματα: υγιή, λαμπερά και απαλά μαλλιά με ένα άρωμα που θα σε ξετρελάνει.

Βρίσκεις υπερβολικό τον ενθουσιασμό μου; Μια δοκιμή θα σε πείσει…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.