Ζήσε το καλοκαίρι με Carroten #AquaVelvet

18813938_1531851460171738_7842329345277702724_nΝα ξυπνας και να τρέχεις παραλία. Να φοράς βιαστικά το τρίπτυχο μαγιώ-καπέλο-γυαλιά ηλίου. Να βάζεις στην τσάντα θαλάσσης δυο πετσέτες, ένα βιβλίο, τα αντηλιακά σου και τίποτα άλλο. Ναι, καλοκαίρι σημαίνει ξενοιασιά. Και μπορεί εσύ να δυσκολεύτηκες να επιλέξεις ανάμεσα στα 2356 μαγιώ που δοκίμασες ή να αμφιταλαντεύτηκες μεταξύ δύο best seller βιβλίων, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι το Carroten είναι εδώ (όπως κάθε καλοκαίρι) και δεν θα σε απογοητεύσει!

Αν φέτος δεις στα ράφια τη σειρά AquaVelvet της Carroten, πάρ’το χωρίς δεύτερη σκέψη! H σειρά AquaVelvet συνιστά ένα διπλό προηγμένο σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης,  Moisture Balance System, με υαλουρονικό οξύ και βεταΐνη, ενώ παράλληλα παρέχει ένα τριπλό ενισχυμένο σύστημα προστασίας από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας. Με λίγα λόγια, σου παρέχει όλη την προστασία που χρειάζεσαι χωρίς να νιώθεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη από την χρήση αντηλιακών. Ξεχωρίζω το AquaVelvet Spray SPF30 γιατί α) η λευκή επιδερμίδα μου χρειάζεται υψηλό δείκτη προστασίας, β)είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ στην εφαρμογή και σε κάνει να θες να ανανεώνεις το αντηλιακό σου διαρκώς! Στα συν η μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, απαραίτητη ιδιότητα για εμένα που κυνηγάω ένα πιτσιρίκι-Ταρζανάκι μέσα και έξω από την θάλασσα!

Extra tip: τους θερμούς μήνες να έχεις πάντα μαζί σου ένα Facial Water Spray. Θα σου προσφέρει ενυδάτωση, τόνωση και δροσιά, ενώ παράλληλα περιποιείται το στρεσαρισμένο από τον ήλιο δέρμα. Η Carroten εμπλούτισε τη σειρά της με το Facial Water Spray, με νερό από πηγές της νότιας Γαλλίας, και εγώ ήδη έχω ένα στην τσάντα μου και ένα σ’εκείνη της παραλίας!

Φύγαμε για παραλία;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.