Αψεγάδιαστο μακιγιάζ με #MaxFactor! #FalseLashEpic #MiracleTouch

MaxFactor1Αυτό το post προφανώς θα μπορούσα να σου το είχα γράψει καιρό πριν. Κάπου κοντά στα Χριστούγεννα, για παράδειγμα, όπου όλα είναι πασπαλισμένα με χρυσές νότες και οι glamorous εμφανίσεις έχουν την τιμητική τους. Όμως όχι! Εγώ επιλέγω να σου παρουσιάσω αυτά τα προϊόντα σήμερα, αυτή τη μουντή ανοιξιάτικη ημέρα, που δεν μπορείς να αποφασίσεις αν πρέπει να βάλεις παλτό ή το ανοιξιάτικο δερμάτινο μπουφανάκι σου.

Και αν δεν μπορώ να επιλέξω ρούχα, μπορώ με βεβαιότητα να επιλέξω το μακιγιάζ μου. Ζητάω τέλειο αποτέλεσμα αλλά λίγα προϊόντα, διότι, ως γνωστόν, πάντα τρέχω και ποτέ δεν προλαβαίνω! Αψεγάδιαστη όψη, λοιπόν, με το μαγικό Miracle Touch της Max Factor που λειαίνει και βελτιώνει την επιδερμίδα χωρίς να συγκεντρώνεται στις ατέλειες της. Το συγκεκριμένο make up όταν το εφαρμόζεις στην επιδερμίδα αλλάζει μορφή από στερεή σε υγρή και εδώ ακριβώς κρύβεται το μυστικό για το τέλειο αποτέλεσμα που σου χαρίζει. Στα συν η καλή διάρκεια του, αλλά και η εύκολη εφαρμογή του ακόμα και αν είσαι έξω!

FLE Epic MascaraΣτα απαραίτητα η μάσκαρα για βλέμμα που σαγηνεύει. Η False Lash Epic είναι η μάσκαρα που τα συνδυάζει όλα: απόλυτη, τέλεια καμπυλότητα στις βλεφαρίδες, έντονο μαύρο χρώμα, σταθερό, λαμπερό και χωρίς κόμπους. Το μαγικό της κρύβεται στο καινοτόμο βουρτσάκι της, το οποίο χάρη στο τοξοειδές σχήμα του ”χτενίζει” και ξεχωρίζει κάθε βλεφαρίδα, ενώ η επίπεδη άκρη του εφαρμόζει το προϊόν για έντονο μαύρο χρώμα.

Τι άλλο χρειάζομαι; Λίγο ρουζ, κραγιόν και τα αγαπημένα μου αξεσουάρ. Σαν να έλαμψε λιγάκι αυτή η συννεφιασμένη μέρα, δεν νομίζεις;

One thought on “Αψεγάδιαστο μακιγιάζ με #MaxFactor! #FalseLashEpic #MiracleTouch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.