Αισθήσεις… #clinique #Aromatics_In_Black

femininedaysΣκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό εδώ και καιρό. Κάπως προσπαθώ να τις οργανώσω, αν και η οργάνωση δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Και είμαι εδώ, να σου γράφω. 1η Φεβρουαρίου και εγώ σκέφτομαι όσα αγαπώ, όσους αγαπώ, όσα θέλω να κάνω. Ονειρεύομαι, προσπαθώ να είμαι σε επαφή με τα θέλω μου και με τις αισθήσεις μου. 

aromaticsinblack“Αισθησιακός Φλεβάρης” γράφει το ημερολόγιο μου και λέω να το ακολουθήσω. Να ακολουθήσω τις αισθήσεις μου, τα θέλω μου, τα πάθη μου. Να δώσω χώρο σε ό,τι αγαπώ, να ακούω περισσότερο το ένστικτο μου, να αφεθώ στις μαγικές στιγμές και στα αρώματα που αγαπώ.femininedays2

Ο Φεβρουάριος κρύβει μυστήριο, έρωτα και τόλμη. Το άρωμα του σπινθηροβόλο, θερμό, πικάντικο. Όπως ακριβώς το Aromatics in Black της Clinique. Νότες πολύτιμου μύρου, φρούτων και εξωτικών λουλουδιών δίνουν μια ιδιαίτερη ένταση στο συγκεκριμένο άρωμα. Εξαιρετικά σαγηνευτικό, απευθύνεται στις πιο τολμηρές. Αν δεν αγαπάς τα πουδρένια αρώματα, τότε είναι καλή επιλογή. Ιδιαίτερα γήινο άρωμα, με νότες που σε ταξιδεύουν σε βαθύτερα επίπεδα. Κρύβει ένταση, ίσως όμως να του λείπει η μεγάλη διάρκεια.  Δοκίμασε το: ανήκει στην κατηγορία που είτε θα λατρέψεις είτε θα πεις πως δεν είναι για εσένα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.