Μάτια μου αγαπημένα… #renskincare #InstantBrighteningBeautyShotEyeLift

ren.instantbeautyshotΑχ μάτια μου! Μάτια παιχνιδιάρικα, κουρασμένα, νεανικά, λιιιγο γερασμένα, φωτεινά ή με μαύρους κύκλους… Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι τα ματάκια μας, όπως και αν είναι, αποτελούν  ό,τι πολυτιμότερο και ωραιότερο πάνω μας. Γι’αυτό οφείλουμε να τα προσέχουμε και να τα φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Με λίγες ώρες ξεκούρασης, τρελά ωράρια στη δουλειά και πολλές ώρες έκθεσης σε περιβάλλον με ξηρή ατμόσφαιρα και σκόνη, η επιδερμίδα μου απαιτεί ενισχυμένα προϊόντα. Οι μαύροι κύκλοι είναι χαρακτηριστικό μου (ήδη απο παιδί), ενώ λίγο πριν τα τριάντα εμφανίστηκαν και οι πρώτες γραμμούλες γύρω από την περιοχή των ματιών. Επενδύω, λοιπόν, σε κορυφαία προϊόντα ομορφιάς που έχουν αποτέλεσμα. Το νέο Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift της κορυφαίας Ren Skincare είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι!

ren.beautyshot

Κομμάτι της καθημερινότητας μου πλεον, το Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift είναι ένας δραστικός ορός σε μορφή gel που συνδυάζει δύο υαλουρονικά οξέα, τα οποία απαλύνουν το βλέμμα και ανορθώνουν άμεσα το περίγραμμα των ματιών. Οι χρωστικές που περιέχει αντανακλούν το φως «σβήνοντας» τους μαύρους κύκλους και εξασφαλίζουν εκπληκτική λάμψη στο μάτια. Με συχνή εφαρμογή τα αποτελέσματα είναι θεαματικά: μείωση των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων, ανόρθωση του περιγράμματος των ματιών, λείανση λεπτών γραμμών και… bye-bye χαλάρωση βλεφάρων! Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας! H εφαρμογή απλή: άπλωσε μικρή ποσότητα προϊόντος γύρω από τα μάτια και ταμπονάρισε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χρησιμοποίησε το καθημερινά, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ! Προσωπικά, το εφαρμόζω κάθε πρωί κατά την περιποίηση της επιδερμίδας μου, και τα βραδάκια που βλέπω την περιοχή των ματιών φανερά ταλαιπωρημένη.

Tip: να το έχεις στην τσάντα για άμεση εφαρμογή κατά τη διάρκεια της ημέρας! It saved my life once, ακριβώς πριν από μια ξαφνική συνέντευξη μια μέρα με απίστευτο ξενύχτι και κούραση στη δουλειά!

4 thoughts on “Μάτια μου αγαπημένα… #renskincare #InstantBrighteningBeautyShotEyeLift

  1. Pingback: Ποιος είπε ότι η ρουτίνα είναι και βαρετή; |

    • Να το δοκιμάσεις και να μου πεις τη γνώμη σου!Είμαι αρκετά δύσπιστη ως προς τα προϊόντα περιποίησης αλλά αυτό με κέρδισε με την πρώτη εφαρμογή!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.