Ένας αφρός καθαρισμού όχι σαν τους άλλους!

12593651_1115878785102343_571459008125110458_oΗ Apivita δεν χρειάζεται συστάσεις. Την ξεχωρίζω για πολλούς λόγους. Ελληνική εταιρία, με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης από φυτά της ελληνικής χλωρίδας, άκρως αποτελεσματικά προϊόντα πολλαπλών δράσεων. Too good to be true? Και όμως… Γι’αυτό άλλωστε η Apivita είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και η φήμη της δεν παύει να εξαπλώνεται.

Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα της με τα περισσότερα να μένουν σταθερά στην καθημερινή περιποίηση μου. Υπάρχει ένα, όμως, που γνώρισα σχετικά πρόσφατα και μετανιώνω που δεν το είχα αγοράσει νωρίτερα. Ο αφρός καθαρισμού με ελιά και λεβάντα θα απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια δίχως να ερεθίσει ή να αφυδατώσει επιδερμίδα και μάτια.  Δεν είναι ένας απλός αφρός! Απ’ όταν ξεκίνησα να τον χρησιμοποιώ παρατήρησα την επιδερμίδα μου πιο ήρεμη από ερυθρότητες ενώ είδα μείωση στα μαύρα στίγματα. Τον χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ και δεν αισθάνομαι αφυδατωμένη την επιδερμίδα μου μετά ακόμα και αν καθυστερήσω να απλώσω την ενυδατική μου. Μεγάλη έκπληξη το πόσο αποτελεσματικά αφαιρεί το μακιγιάζ, ακόμα και τα βράδια που δεν έχω διάθεση και ο αφρός αποτελεί το μοναδικό βήμα καθαρισμού. Μια δυσκολία στην αδιάβροχη μάσκαρα την έχει, αλλά (ομολογώ) δεν περίμενα θαύματα.

Τα συστατικά του κάνουν τη διαφορά. Ελιά και πρωτεϊνες σιταριού που θρέφουν και ενυδατώνουν. Βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας που καταπραϋνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Πρόπολη για ήπια αντησιπτική και αντιοξειδωτική δράση. Η φυσική σαπωνάρια αντί για σαπούνι καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Ναι, αν δεν τον έχεις, τότε αξίζιε μια θέση στις επόμενες αγορές σου! Εάν πάλι ήδη τον χρησιμοποιείς, σίγουρα καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό μου!

4 thoughts on “Ένας αφρός καθαρισμού όχι σαν τους άλλους!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.