Οι λόγοι που αγαπώ τη νέα μου Bellissima

bellissima2

Αναδρομή στο παρελθόν, τότε που είχα μακρυά μαλλιά και ήθελα χρόνο για να τα στεγνώσω. Τότε που πάλευα με το πιστολάκι και τις βούρτσες καθώς, ως γνωστόν, στο θέμα ”χτένισμα” διαθέτω δύο αριστερά χέρια (και είμαι δεξιόχειρας). Τότε που ο αέρας από το πιστολάκι έμπλεκε χειρότερα τα μαλλιά μου και εγώ νευρίαζα ακόμα περισσότερο.

Επιστροφή στο παρόν, όπου έχω βρει την ηρεμία μου (και το στυλ μου) με τα κοντά μαλλιά. Τώρα που έχω βρει ποιά προϊόντα ταιριάζουν σε εμένα και έχω πετάξει τις μεγάλες στρογγυλές βούτσες. Τώρα που ξέρω πως το σωστό σεσουάρ κάνει το στέγνωμα παιχνιδάκι, είτε έχεις κοντά είτε μακρυά μαλλιά.

Είμαι από εκείνες τις γυναίκες που δεν θέλουν να αλλάζουν χτένες, πιστολάκια και λοιπά αξεσουάρ γιατί πιστεύω ότι κανένα δεν είναι καλύτερο από αυτό που ήδη έχω. Σχεδόν πάντα θα βρω κάτι αρνητικό, έτσι, απλά για να γκρινιάξω και να καταλήξω στην ατάκα ”Ε, σαν το παλιό μου δεν είναι”. Αυτή τη φορά, όμως, δεν γκρίνιαξα, ούτε δυσανασχέτησα με την αλλαγή. Κάθε άλλο! Ενθουσιάστηκα με τo νέο μέλος της Bellissima Revolution, το πιστολάκι μαλλιών BHD1 1000. To χρησιμοποιώ κάτι λιγότερο από μήνα και έχω ενθουσιαστεί. Αληθεια, μπορείς να ενθουσιαστείς με ένα πιστολάκι; Φυσικά! Για δες γιατί…bellissima.front

Το νέο και καινοτόμο περιστρεφόμενο στόμιο παροχής αέρα κάνει το στέγνωμα γρήγορο και εύκολο. Η παροχή του θερμού αέρα γίνεται με σπειροειδή κίνηση και έτσι ο αέρας διανέμεται καλύτερα σε μεγαλύτερο μέρος του τριχωτού και με πιο αποτελεσματικό τρόπο στις ρίζες δίχως να χρειάζεται να ανακατεύεις τα μαλλιά σου με τα χέρια. Τα μαλλιά στεγνώνουν αποτελεσματικά στη ρίζα και πιο απαλά στις άκρες, γεγονός που βοηθά να μένουν ενυδατωμένα και να μην αφυδατώνονται λόγω την θερμότητας. Ναι,ναι, ακόμα και αν ξεχάσω να απλώσω το Bb. Repair Blow Dry πριν το στέγνωμα, τα μαλλιά μένουν εξίσου απαλά και λαμπερά!

Ωραία όλα αυτά, αλλά ποια θέλει ηλεκτρισμένα μαλλιά μετά το στέγνωμα; Ναι, όταν ήσουνα παιδί είχε πλάκα και γέλαγες, τώρα όμως είναι το λιγότερο εκνευριστικό! Η τεχνολογία με ιόντα του νέου Revolution BHD1 1000 μειώνει την ηλεκτροστατική επίδραση,ενώ συγχρόνως διατηρεί τα μαλλιά αναζωογονημένα και ενυδατωμένα.

Τρεις βασικοί λόγοι που αγαπώ τη νέα μου Bellissima: κάνει το στέγνωμα εύκολο και γρήγορο, ενώ ακόμα και χωρίς χρήση προϊόντων styling μου προσφέρει απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά. bellissima.filter

Θες και άλλα; Ας πούμε, θα ήθελες 8 συνδυασμούς παροχής αέρα/θερμοκρασίας που καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες στο στέγνωμα, κρύο αέρα για φιξάρισμα του χτενίσματος, αποσπώμενο φίλτρο για να το καθαρίζεις ευκολότερα και καλώδιο 2 μετρων για να φτάνεις από την μπρίζα ως τον καθρέφτη χωρίς να κάνεις ακροβατικά; Γιατί αν αυτά θες, τότε η Bellissima τα έχει!

Εάν πιστεύεις ότι η…τεχνολογία κοστίζει, τότε να σε προλάβω και να σου πω ότι το νέο σεσουάρ της Bellissima κοστίζει μόνο 39,90€. Αντί, λοιπόν, για ένα κουτί γλυκά και μια ανθοδέσμη, φέτος στις γιορτές γιατί δεν χαρίζεις τη Bellissima;

One thought on “Οι λόγοι που αγαπώ τη νέα μου Bellissima

  1. Pingback: Όμορφα μαλλιά με τη νέα βούρτσα #Bellissima. #giveaway | Make Up Vibes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.