Θα με βρεις στην παραλία…

Ή τουλάχιστον αυτό θα ήθελα. Ναι, θα ήθελα από σήμερα μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να είμαι δύο βήματα από την άμμο, να ξυπνάω με βουτιές και να γεύομαι την αλμύρα πριν τον πρωινό καφέ. Όταν φτάνει το βραδάκι να παραπονιέμαι δήθεν για την υγρασία και να μένω στην αμμουδιά ξαπλωμένη χαζεύοντας τα αστέρια μέχρι να νυστάξω.

Να τρώω καρπούζι και να ενυδατώνομαι με γρανίτες λεμόνι! Να προσπαθώ να μάθω surf που το έχω απωθημένο!Το μαγιό μου και τα σορτσάκια μου είναι όλα όσα χρειάζομαι. Και μένω στα μαγιό. Μπικίνι, με χρώματα ζωηρά ή λίγο πιο ήρεμα, με μοτίβα που αγαπώ και σε στυλ που ξεχωρίζω.

Τρέχω για αγορές στο spartoo.gr και προετοιμάζω διάθεση για παραλία. ”Χάνομαι” στις προτάσεις εταιριών που αγαπώ: adidas, Roxy, O’neil, Rip Curl και πολλές πολλές ακόμα. Funky, ρετρό ή κάπως πιο απλά; Μάλλον ένα από το καθένα!

swimspartoo

Roxy | Banana Moon | O’ Neil

Ήλιος, θάλασσα και αντηλιακό με άρωμα καρύδας. Γιατί αυτά συνθέτουν το καλοκαίρι. Πρόσθεσε ξεγνοιασιά και άφθονη δόση παιδικότητας. Τώρα έχεις το τέλειο καλοκαίρι. Δώσ’του χρώμα με τη διάθεση σου, το χαμόγελο σου, το ντύσιμο σου, το μαγιό σου. Έτοιμη; Φύγαμε για καλοκαίρι!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.