Φλερτάροντας με την Άνοιξη

Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου. Αυτή που φλερτάρει με τις ισορροπίες και τα όρια. Αυτή που ταλαντεύεται κάπου μεταξύ δύο διαφορετικών εποχών. Από τη μια ο χειμώνας με το κρύο του, τις βροχές και τις μουντές μέρες. Από την άλλη η άνοιξη με τον πιο γλυκό ήλιο, τις γειτονιές που μοσχοβολούν από τα άνθη και τα χρώματα που πλημμυρίζουν κάθε στιγμή της μέρας.

PicMonkey Collage

Ναι, μιλάω για αυτές τις μέρες που και εσύ φοράς το χοντρό μπουφάν και τις μπότες σου, αλλά φλερτάρεις με κάτι ανοιξιάτικα μπλουζάκια και την τσάντα που θες για την επόμενη σεζόν. Και να που φτάνεις να σκέφτεσαι αν πρέπει να πάρεις ένα ζευγάρι μποτάκια για τον επόμενο χειμώνα (είναι που έχουν σούπερ έκπτωση) ή τα πιο cool ανοιξιάτικα παπούτσια. Μια ακόμα μαύρη τσάντα ή μία σε έντονο χρώμα; Είναι και αυτές οι fashion weeks που σε κάνουν να… βλέπεις μπροστά.

Εγώ αποφάσισα. Αποφάσισα να αφήσω πίσω τον μουντό χειμώνα και ας ξέρω πως μένει ένας μήνας γεμάτος κρύο (Μάρτης είναι αυτός). Αποφάσισα να ψωνίσω τα πιο χρωματιστά και ανοιξιάτικα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα μου. Γιατί βαρέθηκα τα σκούρα και θέλω μια τσαχπινιά. Γιατί η άνοιξη είναι το σκαλοπάτι που οδηγεί στο αγαπημένο μου καλοκαίρι! Μα, κυρίως αποφάσισα πως είναι πια καιρός να αφήσω την ανοιξιάτικη διάθεση να πλημμυρίσει τη ψυχή μου.

Εσύ;

One thought on “Φλερτάροντας με την Άνοιξη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.