Ένα βήμα πριν τις διακοπές…

Καθώς βρίσκομαι ανάμεσα σε βουνά από βαλίτσες, τσάντες και τσαντάκια, σκέφτομαι τι παπούτσια πρέπει να πάρω μαζί στις διακοπές μου. Γρήγορα βάζω στη σειρά όλα τα παπούτσια μου ξεκινάω να αποκλείω. Ο ήλιος και η ζέστη είναι καλοί ”συμβουλάτορες” αφού με δίνουν την αίσθηση διακοπών που ζητώ από τις επόμενες μέρες.

Καταλήγω σχετικά γρήγορα.Ένα ζευγάρι σανδαλάκια, ένα ζευγάρι πλατφόρμες για τις βραδινές βολτίτσες, havaianas-φυσικά!-, αλλά και τα Keds μου.

IMAG1679Τα συγκεκριμένα σανδαλια είναι της εταιρείας Betty London. Μου αρέσουν γιατί το χρώμα τους είναι εντελώς ουδέτερο, αλλά το χρυσό φιογκάκι δίνει μια τσαχπινιά. Η αλήθεια είναι πως έχω σχέση μίσους-πάθους μαζί τους. Τα αγόρασα γιατί τα ερωτεύτηκα. Δύο μέρες μετά τα μισούσα και ένιωθα πως δεν μου πάνε. Τώρα νομίζω πως είναι ok, σχετικά άνετα, αλλά μπορούσαν να είναι και καλύτερα. Θα μου πεις, γιατί τα παίρνω μαζί αφού δεν με ενθουσιάζουν. Η απάντηση απλή: γιατί πάνε με όλα και όλες τις ώρες!

IMAG1681Oι αγαπημένες μου πλατφόρμες για φέτος το καλοκαίρι! Πόσο πιο καλοκαιρινό σχέδιο; Ψάθα, φιόγκοι και φυσικά ναυτικές ρίγες! Στα συν η άνεση τους. Είναι το πρώτο ζευγάρι Bata που αποκτώ και σίγουρα μου έδωσαν μια θετική γνώμη για την εταιρεία.

IMAG1683

Στο έχω ξαναπεί, δεν μπορώ χωρίς Havaianas. Είναι η αδυναμία μου, το φετίχ μου. Για εμένα, δεν υπάρχει άλλη σαγιονάρα! Πάντα επιλέγω χρωματιστές και ποτέ μαύρες ή καφέ. Πέρσι είχα φούξια, ενώ φέτος για πρώτη φορά επέλεξα δίχρωμες. Τι λες, σου αρέσουν;

Όσο για τα Keds, δυστυχώς είναι ήδη ”φυλακισμένα” στη βαλίτσα, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στο αυτοκίνητο. Πιθανότατα να δεις σχετική φωτογραφία στο instagram.

Σειρά σου τώρα! Τι και πόσα παπούτσια παίρνεις μαζί στις διακοπές σου;

4 thoughts on “Ένα βήμα πριν τις διακοπές…

 1. εγώ πάλι κορίτσια παίρνω μια σαγιονάρα και ένα σταράκι… ειδικά με τα σταράκια μου αρέσει να ταξιδεύω παρά να τα φοράω στο μέρος που είμαι διακοπές, κι αν πάω με το αυτοκινήτο, τότε, ίσως πάρω και κανένα σανδάλι…

  • Βολεύεις και βολεύεσαι! Ζηλεύω την απλότητα σου. Εγώ για να φτιάξω αλίτσα πρέπει να σκεφτώ το κάθε πιθανό ενδεχόμενο, την κάθε πιθανή διάθεση μου. Καταλήγω, όπως οι περισσότερες, με τα μισά αφόρετα. Πλατφόρμες τελικά της άφησα στο αυτοκίνητο. Δεν μπήκα καν στον κόπο να της κατεβάσω στο δωμάτιο.’Ολα τα άλλα όμως φορέθηκαν!

 2. μόνο ένα ζευγάρι σανδάλια παίρνω πάντα μαζί μου κι αλλο ένα σαγιοναρες καλοκαιρι ειναι ολη μερα παραλια θμαι στις διακοπες δν χρειαζομαι πολλα πολλα
  τελειες οι πλατφορμες σου!
  φιλια!!

  • Εγώ πάντα και κλειστά. Με τη σκέψη κάποιας μπόρας ή ψύχρας. Πλατφόρμεες πάντα, αλλά δεν τις φοράω πάντα. χεχε
   Σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ τις λάτρεψα αμέσως!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.