Υπάρχουν προσωπικότητες που προτιμούν τις ήρεμες καταστάσεις, χωρίς πολλά πολλά, δίχως να θέλουν να τραβούν την προσοχή. Υπάρχει και το αντίθετο. Έντονοι χαρακτήρες, δηλαδή, που θέλουν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους, που θέλουν να δείξουν τη διαφορετικότητα τους, τη δημιουργικότητα τους, τα χρώματα της ψυχής τους. Από τους τελευταίους κάποιοι είναι πιο τολμηροί και το δείχνουν μέχρι και με το ντύσιμο τους.
Τέτοιες γυναίκες ήρθαν στο μυαλό μου όταν τυχαία έπεσε το βλέμμα μου σε κάποιο εξαιρετικά ιδιαίτερα σχέδια παπουτσιών. Αναφέρομαι στη Lola Ramona, ένα brand που γεννήθηκε στη Δανία από το δημιουργικό και με απίστευτη φαντασία Gitte Sandquist. H Lola Ramona συνδυάζει την θηλυκότητα με τη διαφορετικότητα και το πάντρεμα αυτό είναι γεμάτο χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια. H συλλογή είναι ολοκληρωμένη: μπότες, μποτάκια, πέδιλα, γόβες.
Παρατηρείς την επαναστατική τάση των σχεδίων; Όσο για την μοναδική προσωπικότητα τους, δεν χρειάζεται να σου μιλήσω. Νομίζω πως εύκολα το αντιλαμβάνεται κανείς.
1. Angie Mascaret 2. Angies Julia 3. Angie Lila 4. Angie P
Αναρωτιέμαι, όμως, πόσες από εμάς θα τολμούσαν να φορέσουν κάτι τόσο ιδιαίτερο(αν όχι εκκεντρικό); Πως θα αντιδρούσε ο περίγυρος (όχι πως έχει σημασία, αλλά να, είναι που μ’αρέσουν αυτά τα βλέμματα γεμάτα περιέργεια); Εσύ θα τολμούσες να φορέσεις κάποιο σχέδιο της Lola Ramona;