Ποια Τσάντα Θαλάσσης Να Επιλέξω;

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανα την πρώτη εξόρμηση στην παραλία για φέτος. Αυτή τη φορά όλα ήταν τόσο διαφορετικά… Η πρώτη φορά που πήγα παραλία μαζί με τον μπομπιράκο μου. Το πρώτο του μπανάκι στη θάλασσα, πρώτη φορά που φτιάξαμε πυργάκια, για την ακρίβεια προσπαθήσαμε να φτιάξουμε.

Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα ”Παραλία” γίνεται κάπως περίπλοκο, αφού μαζί πρέπει να κουβαλήσω το μισό σπίτι: πετσέτες, ψάθες, πάνες, φρούτο για το μικρό, ρούχα και έξτρα μπλουζάκια για το μικρό, νερό, αντηλιακά για όλους μας, σωσίβια, κουβαδάκια, μωρομάντηλα…και η λίστα συνεχίζεται. Όλα πρέπει να χωρέσουν στο μαγικό τσαντάκι του Sport Billy. Mια τσάντα ασφυκτικά γεμάτη.

Και εδώ έρχομαι στο σημερινό θέμα μας. Αναζητώ την ιδανική τσάντα θαλάσσης, που θα είναι κομψή, στυλάτη και ευρύχωρη. Και ναι, αγαπημένη, χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σου.

Ψάχνοντας, λοιπόν, βρήκα αυτή την τσάντα. Είναι από την εταιρεία Pepe Jeans και την επέλεξα γιατί οι ρίγες, το λευκό και γενικότερα τα χρώματα της δίνουν μια απίστευτα καλοκαιρινή διάθεση.

Μετά είδα τις τσάντες Rip Curl, brand απόλυτα συνδεδεμένο με θάλασσα και water sports. Αυτό μου δίνει σιγουριά για την ποιότητα. Μου αρέσουν πολύ τα floral σχέδια αλλά και η θήκη για την ψάθα. Έξυπνος σχεδιασμός, δε νομίζεις; Τώρα δεν θα έχεις μια ψάθα στο χέρι ούτε θα μένει το φερμουάρ της τσάντας επειδή η ψάθα δεν διπλώνει και δεν χωράει μέσα στην τσάντα σου.
Αυτή εδώ όμως μου έκλεψε τις εντυπώσεις. Κάτι το κόκκινο, κάτι τα χερούλια από σχοινί, σχεδόν την ερωτεύτηκα. Πάλι Rip Curl. Απ’ότι είδα στα χαρακτηριστικά της, χωράει μεγαλύτερο όγκο από τις δύο προηγούμενες. 
Δεν μπορώ να επιλέξω. Ξέρω πως θα μου πεις να διαλέξω με γνώμονα τα μαγιώ μου, ώστε να ταιριάζει και η τσάντα, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Μαγιώ έχω 3-4, επίσης αγοράζω σίγουρα ένα κάθε χρόνο και ποτέ ίδιες αποχρώσεις με άλλες χρονιές. Ακόμα, την τσάντα θα την κρατήσω για αρκετά καλοκαίρια, ενώ μαγιώ δεν έχω κρατήσει ποτέ για περισσότερο από δύο καλοκαίρια (άντε τρία).
Για πες μου τη γνώμη σου. Ποια λες να διαλέξω;;;
Περιμένω τη γνώμη σου, ώστε μετά να επιλέξω και σαγιοναρίτσες που θα ταιριάζουν.

5 thoughts on “Ποια Τσάντα Θαλάσσης Να Επιλέξω;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.