Έχω αδυναμία στα Chubby Sticks της Clinique, όπως οι περισσότερες. Όταν ένα χρόνο πριν είχα μάθει πως η εταιρεία θα λανσάρει Chubby Sticks για τα μάτια ενθουσιάστηκα.
Τα νέα Chubby Stick Shadow Tint for eyes είναι σκιές με κρεμώδη υφή που προσφέρουν έντονο και πλούσιο χρώμα με μεγάλη διάρκεια. Η σύνθεση τους κάνει την εφαρμογή εύκολη και ομοιόμορφη και χαρίζει σταθερό αποτέλεσμα χωρίς μουτζούρες ή πτυχές στο καπάκι.
Η πρωτοποριακή και πολύχρωμη συσκευασία, που μοιάζει με μολύβι, κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι, ακόμα και για εσένα που δεν είσαι expert στο μακιγιάζ. Η σύνθεση της δίνει τη δυνατότητα αυξανόμενης έντασης στο μακιγιάζ ώστε να μπορείς να έχεις από απαλό και φυσικό ως έντονο και πολύ εντυπωσιακό. Μην σε τρομάζει που είναι σε stick, δεν χρειάζεται ξύσιμο. Αρκεί να περιστρέψεις τη βάση για να εμφανιστεί περισσότερο προϊόν.
Επίσης, η συσκευασία είναι εύκολη και βολική στη μεταφορά. Ξέχνα σπασμένες σκιές ή pigments που άνοιξαν και γέμισαν τον τόπο. Να ένας καλός λόγος για να πάρεις μαζί σου στις διακοπές τα νέα Chubby Stick Shadow Tint.
Θα τα βρεις σε 8 υπέροχες αποχρώσεις από ουδέτερα χρώματα, όπως ροζ, βιολετί και μπλε. Πλούσια χρώματα στα μάτια προσφέρουν οι νεες αποχρώσεις ματιών: Bountiful Beige, Fuller Fudge, Ample Amber, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac, Big Blue, Porlty Plum. Εφάρμοσε της μόνες τους ή συνδύασε τα χρώματα ώστε να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική σκιά.
Χθες έλαβα press kit από την Clinique Greece, το οποίο περιείχε πέντε αποχρώσεις των νέων Chubby Stick Shadow Tint. Θα τα δοκιμάσω όλα το συντομότερο και σύντομα θα ακολουθήσει review.
Pingback: It’s Giveaway Time! Clinique makes us happy! | Make Up Vibes
Ennoeitai eixa 2 gia ta xeili twra ayta eginan wish list 🙂
opote to exeis programmatisei!!mporw na perimenw!!!min se valw kai se kopo!! 😀
Έλεγα να κάνω swatches μαζί με review. Αν όμως θέλετε να σας κάνω από τώρα, just tell me! 🙂
fainontai polu endiaferonta!!!!!tha kaneis swatches??
review to συντομότερο και θα σου πω αν αντέχουν. Με ή χωρίς primer
τα chubby για τα χειλια τα εχω λατρεψει κ κρατιεμαι πολυ για να μην τα αγορασω… ομως με αυτά δε νομιζω να μου γλυτωσουν … αν αντεχουν κ πολλες ωρες τα θελω ολα ολα ολα!!!!!!!!! δεν το συζητω….
Δεν σου θυμίζουν τις κηρομπογιές που χρησιμοποιούσαμε μικρές;;;
Ααααα τα αγαπω!
Θα τα τσεκάρω!!!
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩΦΙΛΙΑΜΑΙΡΗΤΡΕΧΩ 2 GIVEAWAY ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ :)http://fairymakeuptales.blogspot.gr/