Μαύρες γόβες: Διαχρονική αξία!

Βασικό κομμάτι στη ντουλάπα μιας γυναίκας είναι οι μαύρες γόβες. Οι μαύρες γόβες είναι διαχρονικό κομμάτι, ταιριάζουν με πάμπολλες εμφανίσεις και προσδίδουν θηλυκότητα.

Το ξέρω, αλήθεια. Πως άλλωστε να μην το ξέρω όταν το διαλαλούν όλα τα περιοδικά, οι fashion bloggers/editors/designers. Όλοι. Επίσης, ξέρω τι θα μου πείτε…είμαι απαράδεκτη. Δεν έχω ούτε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Κάτι που ποτέ δεν αγαπούσα το μαύρο(η αλλαγή έγινε τα τελευταία 2 χρόνια), κάτι που το μάτι μου πήγαινε σε άλλα σχέδια παπουτσιών  βρέθηκα στα 25 μου να μην έχω αγοράσει ποτέ μαύρες γόβες. Μήπως ήρθε η ώρα; Φυσικά! Μάλιστα, μετά την πρώτη μου αγορά από το Spartoo, από την οποία έμεινα πολύ ικανοποιημένη, λέω να τις πάρω από εκεί. Εξάλλου, μέχρι 28 Φεβρουαρίου έχει εκπτώσεις, οπότε σίγουρα θα βρω κάτι σε καλή τιμή.

Πάμε για έρευνα αγοράς; Ξεχώρισα μερικά κομμάτια και σίγουρα θέλω τη γνώμη σας.

Περισσότερο μου αρέσουν οι πρώτες, οι τελευταίες αλλά και αυτές της Betty London με τα τρουκς. Οι τιμές όλων είναι αρκετά καλές, χάρη στις εκπτώσεις, οππότε σίγουρα θα παραγγείλω μέχρι τέλος του μήνα. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, σας έχω τα  links σε κάθε σχέδιο.
Ποιες λέτε να αγοράσω; Σας αρέσει κάποιο από αυτά τα σχέδια;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.